Over Ons

GESCHIEDENIS

BABRANIS is meer dan 20 jaar geleden, als eenmanszaak, opgezet door de heer Johannes Ranis. Sinds het jaar 2000 is BABRANIS een Naamloze Vennootschap onder begeleiding van de oprichter en zijn drie zonen Bernoullis, Cheyenne en Legaenne Ranis.

Babranis is een familiebedrijf met veel hart voor haar klanten en hun wensen. Wij zijn een zelfstandig ingenieursbureau voor architectuur & bouwconstructie met ruim 20 jaar ervaring. Graag begeleiden wij u bij uw gehele bouwtraject van Schetsontwerp tot en met Directievoering en Oplevering. Door een grote verscheidenheid in onze portefeuille heeft het bureau inmiddels een ruime ervaring op het gebied van bouwaanvragen, Projectbesluit en de bouwkundig-juridische aspecten. Het adviseren en begeleiden van restauratie projecten maken eveneens onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Overzicht van onze WERKZAAMHEDEN

Wij kunnen u assisteren met werkzaamheden vanaf de werkvoorbereiding tot het uitvoeren van uw bouwplannen en laten ons leiden door de wensen en eisen van onze klanten. Aan de hand hiervan creëren wij een schetsontwerp die wij te allen tijde met u, onze klant, zullen doornemen zodat wij ons er ook van kunnen verzekeren dat u hetgeen krijgt waar u naar op zoek bent en dat dit binnen uw budget is en blijft. Naast de wensen en eisen van onze klanten, houden wij uiteraard ook rekening met aspecten als de ligging van de terrein/bouwgrond, omliggende gebouwen en het type grond.
Een van de grote voordelen van het in zee gaan met BABRANIS is het feit dat wij ook de overige zaken van u kunnen overnemen en/of u hierin kunnen adviseren. Het bouwkundige advies staat centraal, maar alle randaspecten van uw project worden niet vergeten. Denk aan bijvoorbeeld: het zorgen voor uw bouwaanvraag, het zoeken van een aannemer, aanbesteding en zelfs het managen (weliswaar gedeeltelijk) van uw betalingen, directievoering en uitvoering.

KWALITEIT
  • Kwaliteit staat centraal in al onze werkzaamheden. Wij streven er met hart en ziel naar dat u waar voor uw geld krijgt. Voor ons is het een genoegen om bij het afronden van een project weer een tevreden klant te mogen zien. Dit is de reden waarom wij ons ook als doel hebben voorgelegd een complete dienstverlening te kunnen bieden door te functioneren als verbindend element tussen voorbereiding en uitvoering. Dit betekent namelijk dat wij garant kunnen staan voor (kwaliteit in) het gehele traject. Zorgvuldige verwerking van opdrachten tot een duurzame eindproduct is daarom ook een van onze persoonlijke eisen.

BABRANIS TEAM

Naast onze eerdergenoemde bedrijfseigenaren werken er nog 5 mensen binnen de organisatie. Ook werken wij, afhankelijk van onze en uw behoeften, met freelancers. Ons team staat u met raad en daad ter zijde tijdens de procedures welke onlosmakelijk verbonden zijn met het ontwikkelen van vastgoed. Wij denken graag met u mee vanaf de beginfase van uw project. Zeker met betrekking tot de huidige bouwregelgeving is het interessant om te weten wat werkelijk de mogelijkheden zijn binnen uw plannen. We spannen ons buitengewoon in voor het verkrijgen van al het benodigde zodat u hetgeen krijgt waar u naar op zoek bent. Ons motto is niet voor niets: “Turning dreams into reality”.

TOEKOMST(plannen)

BABRANIS is constant op zoek naar nieuwe en efficiëntere manieren om u, onze klant, beter te kunnen bedienen. Momenteel kijken wij uit naar mogelijkheden om “groener=milieuvriendelijker” te kunnen bouwen en werken. Ook zijn wij sterk geïnteresseerd in non-traditionele en onconventionele manier van werken. Wij willen u blijven verrassen in vorm en functie. Wij zijn innovatief en vooruitstrevend zodat u, wanneer u in zee met ons gaat, verzekerd kunt zijn van de modernste en beste technieken.

Join Us
Contact
Kantoor

Address:

Montezumaweg # 39, Groot Kwartier, Curaçao

 

Tel:

+599 9 738 9999

 

Fax:

+599 9 736 4879

 

Email:

info@babranis.com

Copyright © Brabanis All Rights Reserved

Design by Hilncore Inc.